counter

.


counter

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα FrontierCities προσφέρει μέχρι και € 150.000 επιχορηγήσεις


Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα FrontierCities προσφέρει μέχρι και € 150.000 επιχορηγήσεις σε web-προγραμματιστές, ΜΜΕ και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις που υποβάλλουν έξυπνες εφαρμογές κινητικότητας . Η πρόσκληση, με συνολική χρηματοδότηση των € 3.920.000, έχει ως στόχο να φέρει πραγματικά οφέλη για τις πόλεις και τους πολίτες για το θέμα αυτό.

Το πρώτο βήμα της διαδικασίας αίτησης είναι ανοικτή σε όλους τους επιλέξιμους αιτούντεςμέχρι ντε 14η Ιανουαρίου 2015 Σε αυτό το στάδιο, οι συμμετέχοντες μπορούν. να υποβάλουντις ιδέες τους Smart Mobility καλύπτει 5 κύρια θέματα:
Το πρόβλημα: περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζεται με την προτεινόμενη εφαρμογή
Η Λύση: περιγραφή του πώς η προτεινόμενη λύση αντιμετωπίζει το πρόβλημα
Η τεχνολογία: περιγραφή του πώς η προτεινόμενη εφαρμογή θα λειτουργήσει, προσδιορίζοντας τη χρήση της τεχνολογίας FIWARE
Η Αγορά: περιγραφή των δυνατοτήτων για την προτεινόμενη εφαρμογή και η αποδοχή από την αγορά
Οι άνθρωποι: περιγραφή της ομάδας

Το δεύτερο βήμα είναι να απευθύνεται στους επιτυχόντες βήμα 1 στοιχεία, τα οποία θα κληθούν να υποβάλουν μια λεπτομερέστερη πρόταση , και θα είναι ανοικτή μέχρι τις 14 του Μαρτίου του 2015 .

Επιλέξιμες δραστηριότητες στο πλαίσιο FrontierCities επιχορηγήσεις περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δοκιμή, την ανάπτυξη και την αποδοχή στην αγορά των εφαρμογών Smart κινητικότητα που χρησιμοποιούν FIWARE γενικές προϋποθέσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες για το θέμα αυτό σε τουλάχιστον μία ευρωπαϊκή πόλη .

Ειδοποιήσεις για τις επιλεγμένες εφαρμογές θα αποσταλεί στο 2 Μάη του 2015 .